Radový dom na predaj Ref: CR91897

Estepona, Estepona

  • 3 spálne
  • 3 kúpeľne
  • obytné priestory na 1 podlaží
  • Interiér: 195m2
  • Terasy: 97m2
  • bazén
  • v blízkosti pláže/pobrežia
  • pri golfovom ihrisku
  • neďaleko od obchodov a služieb

Výhľad na more.

Island je inovatívny bytový projekt, ktorý sa nachádza v pokojnom prostredí pri pláži na pobreží Costa del Sol, ktorá ponúka úplné súkromie, množstvo zelene a moderné vybavenie.
Costa del sol je jedna z najvyhľadávanejších rezidenčných destinácií v Európe pre kupcov domov a bytov, ktorí hľadajú luxusný životný štýl pri Stredozemnom mori. Rezidenčná oblasť je takisto vynikajúca investičná príležitosť.

Je čoraz ťažšie objaviť novú nehnuteľnosť, ktorá rozširuje hranice nadštandardného bývania. Island je skutočnou raritou: Je jedným z mála luxusných komplexov na pláži s moderným architektonickým riešením.

Nachádza sa v najexkluzívnejšej časti mesta Estepona. Projekt sa skladá z 50 moderných radových domov s tromi, štyrmi alebo piatimi spálňami s výhľadom na more s orientáciou na juh, juhozápad alebo juhovýchod. 

Tento projekt bol pomenovaný Island, aby zachytil podstatu okolia: plne zariadené útočisko pokoja a bezpečnosti v srdci jednej z najobľúbenejších rezidenčných oblastí na pobreží. Dobre izolovaná od ostatných susedných urbanizácii a obklopená borovicovým lesom a rozsiahlymi trávnatymi plochami.

V posledných rokoch západná časť mesta Estepona rozkvitla s ohromným radom moderných luxusných developmentov. Teraz, v stromami lemovanej lukratívnej časti tohto bulváru, dvíha Island latku ešte vyššie - nádherný rezidenčný projekt pre náročných zákazníkov s chuťou na dobrý život.

Poskytuje vlastný prístup na pláž a rieku Guadalobon. Island sa nachádza len päť minút chôdze od prístavu Estepona Marina a centra mesta. Ma takisto výbornú polohu, čo sa týka využitia dopravy: 35 kilometrov od mesta Marbella a len jednu hodinu jazdy od medzinárodného letiska v Malage, 45 km od Gibraltáru.

Estepona má bohaté kultúrne dedičstvo a nádych bývalej rybárskej a poľnohospodárskej dediny; pýší sa pôvabnými a elegantnými reštauráciami a butikmi so svetovými módnymi značkami. Nachádza sa v blízkosti viac ako 60 golfových ihrísk na pobreží a ďalších špičkových rekreačných zariadení. Pláže: viac než 20 kilometrov čistých piesočnatých pláží, plážových barov a reštaurácií a mnohých vodných aktivít.

Jedným z hlavných charakteristických znakov komplexu Island - na počesť jeho mena - je voda: 50 m olympijský bazén, krytý kúpeľný okruh so saunou a parným kúpeľom a plne vybavená posilňovňa a šatne.
Okrem toho dve chill-out oblasti, plážové lôžka v balijskom štýle, kaskádové vodopády a ďalšie vodné prvky.

Island má troj-, štvor a päť- spálňové luxusné radové domy, od 319 do 449 metrov štvorcových, vrátane podzemných plôch, terasy a strešnej terasy.
Dôraz sa kladie na prirodzené svetlo s vysokými oknami.
Inovatívny dizajn dopĺňajú veľkoformátové keramické dlažby.
Otvorené kuchyne sú skvele vybavené kvalitnými spotrebičmi. Obývacie izby majú vysoký strop pretože sú prepojené do horného poschodia, majú sklenenú galériu, ktorá zvyšuje pocit transparentnosti.
Každý radový dom má vlastnú strešnú terasu s jacuzzi, posedením a Timbertech podlahou a grilom. Vlastné podzemné garáže s osobným prístupom do domu. Práčovňa, parkovacie miesta pre hostí.

Domy majú tiež krb, podlahové vykurovanie, teplú a studenú klimatizáciu.

Viac informácií

Chcete vedieť viac o tejto nehnuteľnosti?
Kontaktujte nás!

Costa Real má prístup do databázy 20 000 nehnuteľností v Španielsku. Povedzte nám aké sú vaše predstavy a my pre vás vyhľadáme vhodné ponuky.


Všetky ceny uvedených nehnuteľností sú bez DPH.

  • 850 000 €
    Radový dom na predaj v Estepona

Kontaktný formulár

* = povinný údaj