Apartmán na predaj Ref: CR91882

Benahavis, Marbella

  • 3 spálne
  • 2 kúpeľne
  • obytné priestory na 1 podlaží
  • Interiér: 128m2
  • Terasy: 63m2
  • bazén
  • v blízkosti pláže/pobrežia
  • neďaleko od obchodov a služieb

Výhľad na more a prírodu v okolí.

BOTANIC – LA RESERVA DE ALCUZCUZ, BENAHAVIS, MÁLAGA

Botanic je jedinečný rezidenčný projekt vytvorený v súlade s kritériami trvalej udržateľnosti, ekológie a bioklimatickej architektúry. Budovy sú postavené na rôznych pozemných úrovniach tak, aby optimalizovali výnimočný výhľad na okolie.

Záhrady sú hlavnou súčasťou dizajnu, rešpektujú rozmanitosť živočíšnych druhov a pôvodných stromov v tejto oblasti. Vertikálne záhrady a zelené koridory spájajú každú z etáp a obklopujú rezidenčné budovy jedinečným prírodným prostredím.

Development zahŕňa 92 svetlých a priestranných trojizbových domov, s neuveriteľne veľkými terasami, ktoré sú orientované na juh. Štvorpodlažné budovy sú korunované priestrannými penthousami s moderným dizajnom a nádhernými strešnými terasami, z ktorých si môžete po celý deň vychutnať výhľad od úsvitu do súmraku.

Tieto domy boli navrhnuté s priestrannými izbami, prekračujúc súčasné štandardy na trhu. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a terasou.

Súkromné ​​garážové státie a skladovací priestor v cene.

VYSOKÁ KVALITA ÚPRAVY

Tieto domy sú odovzdávané plne vybavené s vysoko kvalitnými modernými povrchmi. Medzi hlavné výhody patrí krémovo sfarbený mramor, veľké obklady v kúpeľni, široké balkónové dvere na terase, špičkové kuchynské spotrebiče a sanita, LED osvetlenie, klimatizácia a vyhrievaná podlaha v kúpeľniach, všetko ako štandard.

Urbanizácia Botanic bola vytvorená v súlade s kritériami trvalej udržateľnosti a ekologicky šetrnou architektúrou. Tieto domy majú minimálnu spotrebu energie a chránia životné prostredie pomocou solárnych panelov, majú vysoko kvalitnú tepelnú a zvuko-tesnú izoláciu a takisto energetický certifikát "B".

Viac informácií

Chcete vedieť viac o tejto nehnuteľnosti?
Kontaktujte nás!

Costa Real má prístup do databázy 20 000 nehnuteľností v Španielsku. Povedzte nám aké sú vaše predstavy a my pre vás vyhľadáme vhodné ponuky.


Všetky ceny uvedených nehnuteľností sú bez DPH.

  • 350 000 €
    Apartmán na predaj v Marbella

Kontaktný formulár

* = povinný údaj