Apartmán na predaj Ref: CR91877

Benalmádena, Benalmádena

  • 2 spálne
  • 2 kúpeľne
  • obytné priestory na 1 podlaží
  • Interiér: 79m2
  • Terasy: 41m2
  • bazén
  • v blízkosti pláže/pobrežia
  • pri golfovom ihrisku
  • neďaleko od obchodov a služieb

Výhľad na more, hory a pláž.

Serenity Benalmádena
Oáza pokoja

Serenity Benalmádena je fantastický, moderný development priamo v srdci pobrežia Costa del Sol. Oblasť, v ktorej sa zvlnené zelené andalúzske kopce stretávajú s tyrkysovo-modrými vlnami Stredozemného mora.

Tieto krásne domy majú jedinečnú pozíciu a ponúkajú prostredie pokoja a pohody len niekoľko minút autom od piesočnatých pláží na pobreží Costa del Sol.

Kombinácia andalúzskeho šarmu s moderným dizajnom a to všetko na fantastickom mieste. Serenity Benalmádena je miesto na pobreží Costa del Sol. Development má vlastnú posilňovňu a krásne záhrady, takisto ako koncept "gastroteca", čo je zdieľaný obytný priestor pre zábavu. Komplex Serenity Benalmádena sa snaží byť viac než len bytovým komplexom.

Tento nový komplex ponúka 2, 3 a 4 izbové apartmány. Development má vysokú hodnotu, rovnako ako perfektný uvoľnený životný štýl na pobreží Stredozemného mora!

Domy sú navrhnuté tak, aby si ich obyvatelia mohli vychutnávať fantastické výhľady na more. Sú orientované tak, aby mali optimálne prirodzené svetlo a teda, aby bolo možné vychutnať si pôžitok z fantastického počasia, ktoré táto oblasť ponúka po celý rok.

Vlastnosti & Design

Všetky zo 133 nehnuteľností boli navrhnuté tak, aby vám umožnili maximalizovať pôžitok a minimalizovať stres. Záhrady, pokojný obytný priestor a plne vybavená posilňovňa a fitness zóna umožňujú odreagovať sa a dosiahnuť duševnú pohodu, to všetko v rámci jedného developmentu.

Projekt má prirodzený sklon pozemku, aby zaručil krásny výhľad a zároveň, aby do obytných priestorov prenikalo prirodzené svetlo. Materiály, ktoré boli použité počas výstavby sú moderné a inovatívne. Spĺňajú najprísnejšie požiadavky európskeho práva. Tieto domy ponúkajú vysoký komfort, rovnako ako štrukturálnu integritu a vynikajúcu kvalitu.

Jedinečné apartmány

Serenity Benalmádena má luxusne vybavené nehnuteľnosti v exkluzívnom developmente v rámci 133 jednotiek. Všetky majú vlastné parkovisko, fantastické spoločné záhrady a spoločný bazén.

Development má ľahký prístup na zlatisté piesočnaté pláže. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, obchody, školy, športové zariadenia. Má šarm a pôvab pekného andalúzskeho mesta. Táto filozofia zachovania pokojného a tradičného životného prostredia a zachovania všetkých výhod moderného života po ruke je jeden z dôvodov prečo je Serenity Benalmádena úžasné miesto na život.

Všetky jednotky sú vybavené aerotermálnou klimatizáciou na vykurovanie a klimatizáciu bez toho, aby to ovplyvnilo uhlíkovú stopu, alebo aby to zvýšilo spotrebu elektriny. Termostatické sprchové veže majú masážne a dažďové zážitkové trysky v hlavných kúpeľniach. Video recepcie a integrované digitálne služby sú pre vaše pohodlie predinštalované.

K dispozícii je tiež možnosť prispôsobiť si určité vlastnosti podľa vkusu a potreby.

Benalmádena

V srdci pobrežia Costa del Sol je Benalmádena rajom s ideálnou polohou. Na pobreží medzi zelenými andalúzskymi horami a tyrkysovo-modrým Stredozemným morom, je elegantne zahniezdená medzi strediskami Torremolinos a Fuengirola, čo umožňuje vynikajúci prístup ku všetkým pôžitkom, ktoré Costa del Sol ponúka.

Benalmádena je ako svojrázne andalúzske mesto, tak rušné turistické stredisko. Jeho stará štvrť si zachováva svoje čaro a príťažlivosť, zatiaľ čo prosperujúce turistický priemysel v oblasti znamená, že všetky druhy vybavenia sú na dosah. Od zoologických záhrad a vodných parkov po delfinárium, lanovky a reštaurácie, ktorú sú len niektoré z atrakcií, ktoré oblasť ponúka.

Jedným z dôvodov úspechu Benalmádeny ako turistickej a prázdninovej destinácie je jej úžasná klíma. Priemerné ročné teploty sa pohybujú okolo 20ºC a oblasť sa teší viac ako 300 slnečnými dňami v roku. Benalmádena je tiež domovom krásneho prístavu, zámku a najväčšej budhistickej stúpy v západnom svete. Nech už je váš dôvod pre príchod do Benalmádeny akýkoľvek, nájdete v nej mnoho ďalších dôvodov, prečo by ste tu mali zostať. 

Viac informácií

Chcete vedieť viac o tejto nehnuteľnosti?
Kontaktujte nás!

Costa Real má prístup do databázy 20 000 nehnuteľností v Španielsku. Povedzte nám aké sú vaše predstavy a my pre vás vyhľadáme vhodné ponuky.


Všetky ceny uvedených nehnuteľností sú bez DPH.

  • 205 000 €
    Apartmán na predaj v Benalmádena

Kontaktný formulár

* = povinný údaj